Cserepeslemez

Termék leírás


AnyagSzélességÁr/Teljes szélesség (Ft)
Fényes11903375.-
Matt11903375.-
Fényes Filces11904110.-
Matt Filces11904110.-
Cserepeslemez áraink tájékoztató jellegűek! Mivel a lemezeinket minden esetben egyedi méretben gyártatjuk a pontos díjszabáshoz vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal. Elérhetőség
A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre vagy akár teraszok, tárolók fedésére. Súlya igen csekély a rendes cseréphez képest , szerelés egyszerű és gyors.
Jó minőségű, horganyzott acélból készül, így teherbírása igen nagy.
A lemezek hosszúságát mindíg az adott épület méreteihez gyártatjuk , így a hulladék mennyisége minimálisra csökken. A cserepeslemez 1,19 méter fedési szélességű, maximális hossza pedig 6 méter.
A tetszőleges méretben gyártott cserepeslemez egy darabban szerelhető a tetőlécekre, amivel sok időt és energiát spórolhatunk meg.
Már 14 fokos hajlásszögtől alkalmazható.
Széles színválasztéka miatt könnyen megtalálhatjuk a megfelelő választást , ami teljes mértékben harmonizál otthonunk homlokzati színével.
A lemez alá minden esetben páraáteresztő fóliát szükséges használni hogy a felgyülemlett kondenzvizet megfelelően eltudjuk vezetni , így megóvjuk tetőszerkezetünket a beázástól. (Igény esetén filces kivitelben is rendelhető!)
Hasznos szélesség1116 mm
Teljes szélesség1190 mm
Lemez vastagság0.5mm
Hullám vastagság23mm
Minta hossz350mm
Minta magasság20mm
Súlykb.: 4.5kg/m2

Kérdése van? Írjon nekünk!

To top